CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Statii de reciclare deseuri din constructii si demolari

Echipamente si solutii integrate pentru reciclarea deseurilor din constructii si demolari

Fiind un domeniu de pionierat in tara noastra, experienta partenerilor CTE Solution, este relevanta si aduce un mare plus de valoare in optimizarea solutilor propuse de echipa noastra.

Deșeurile de construcții si demolari (C&D) sunt deseuri generate in timpul constructiei, renovarii si demolarii cladirilor, drumurilor, podurilor si a diverselor obiective civile, fluxul de deșeuri continand un procent ridicat de caramizi, beton, lemn si alte materiale reutilizabile.

* imagine cu un concasor mobil cu falci si un excavator pe senile din flota CTE Rent

Reciclarea deseurilor din constructii si demolari devine pe zi ce trece o adevarata industrie, cu venituri anuale directe semnificative si care aduce mai multe beneficia pe diverse segmente cu ar fi scaderea efectiva a cantitatilor de deseuri depuse la groapa de gunoi, reducerea gazelor cu efect de sera, recuperarea materialelor reciclabile si nu in ultimul rand noi locuri de munca.

Datorita solutiilor de proiectare, care nu admit compromisuri, de procentul de recuperare al materialelor reutilizabile este mult mai mare.

Prin proiectarea si ingineria de exceptie se asigura performante optime instalatiilor noastre, flexibilitate si siguranta in operare, costuri reduse prin optimizarea fluxurilor si prin modularitate, flexibilitatea de a aduce imbunatatiri in timp, in conformitate cu ultimele evolutii ale industriei si pietei.

* statii de compacte pentru reciclare “on site” – direct in santier

Folosite împreuna echipamentele si solutiile CTE Solution descrise in aceasta pagina fac ca reciclarea deseurilor din constructii si demolari sa fie o activitate cât mai productiva si eficienta.

* statie de sortare mobila cu actionare diesel / full electric / hybrid

Echipa noastra va ajuta sa construiti o solutie completa si dedicata aplicatiei Dumneavoastra care poate include:

• Echipamente de colectare si transport deseuri din constructii si demolari (containere, camioane cu carlig sau brate paralele, remorci transport containere)

• Excavatoare echipate cu diverse atasamente hidraulice gen picon, foarfeca, puverizator, cupa de sortare, cupa concasor

• Incarcatoare frontale echipate cu diverse cupe mecanice (cupa sortare, cupa cu gratar, cupa “high dump”, cupa materiale usoare

• Excavatoare cu cabina liftanta echipate cu diverse echipamente hidraulice (cupa graifer, cupe de selectie cu clampe, magnet)

• Concasoare si statii de sortare mobile, compacte, fixe

• Separatoare densimetrice pe aer si separatoare optice

• Separatoare magnetice si de tip “eddy current” pentru selectia metalelor neferoase

• Tocatoare industriale mobile sau fixe

• Cabine de sortare mobile sau fixe

• Tunuri pulverizatoare anti praf

• Statii fixe de sortare si separare a deseurile din constructii si demolari complet customizate.

* concasor mobil cu actionare diesel / full electric / hybrid

In esenta totul se rezuma la cateva avantaje:
• Productivitate mare → randamente financiare rapide
• Produse selectate → pret bun pentru valorificare reciclabile
• Redirectionarea deseurilor de la depunere → reducerea costurilor pentru depozitare
• Reducerea costurilor de operare → cresterea profiturilor

Pentru toate acestea va putem consilia de la proiectare (solutie, design 2D si 3D) pana la punerea in functiune si suport post vanzare (piese de schimb, service on site, training operatori, optimizare flux de lucru).

* cabina de sortare a materialelor reciclabile

* concasor mobil pe sasiu tip “abroll”

* atasamnente hidraulice folosite pe excavatoare

* tocator universal cu actionare diesel / full electric / hybrid

Impreuna reusim sa transformam deseurile din constructii si demolari într-un produs vandabil cu costuri operationale si de santier reduse pentru ca actionam cu pasiune, avand clientul în centrul preocuparilor noastre, oferindu-i consultanta si solutii optime integrate.

Contacteaza-ne acum

* Camp Obligatoriu